Livet vore tråkigt utan konst

Hej på er igen mina härliga och trevliga följare som även den här dagen vill vara med mig här på bloggen. Jag är så glad att jag kan skriva i bloggen nu när jag under en tid har varit isolerad i hemmet. Jag tillhör en riskgrupp för Covid-19 och lider av att jag inte får åka till havet, skåda den vackra naturen och höra havets brus. Därför gläder det mig väldeliga att jag har några vackra tavlor med motiv ifrån naturen, och jag ska skriva ett inlägg om det här med konst i Mölnlycke, för det är så här att många av mina följare bor i Mölnlycke och Göteborg och säkert kunde vara intresserade av att få köpa en vacker tavla av Kajsa Stamenkovic.

Kajsa brinner för oljemåleri och när det gäller hennes konst i Mölnlycke så är det bara i undantagsfall som hennes tavlor säljs utan ram. Det är bekvämt för då behöver man inte tänka på att först köpa en tavla för att sedan rama in den. Som jag sa till er så älskar jag havet och när jag inte kan ta mig till havet så kan jag titta på tavlorna som Kajsa Stamenkovic har målat för då är det nästan som om jag är ute vid havet. Hon Kajsa Stamenkovic vänder sig till alla som är intresserade utav konst i Mölnlycke med omnejd och motiven på tavlorna varierar. Det gör att alla kan hitta en tavla med ett motiv som tilltalar dem. Så fort den här pandemin är över ska jag göra två saker, nämligen dels att åka till havet och så vill jag även åka till Kajsa Stamenkovic för att köpa fler tavlor.