Jag gillar att cykla

Att ta mig ut i naturen är något jag verkligen tycker om och jag har upptäckt hur ofantligt många fina naturupplevelser det går att få här i Götene med omnejd. Jag packar picknickkorgen på cykeln och trampar iväg och så när jag hittar någon plats jag tycker om stannar jag och dricker kaffe och äter en god macka. Aldrig att jag skulle ta bilen, det är min cykel som gäller för hela slanten. Befinner i er i Götene med omnejd och vill köpa er en bra cykel som passar er och era behov så ska jag tipsa er om den butik där jag köpte min cykel, och det är en butik som heter Linderoths Cykel. Hos dem finns det både cyklar till försäljning men även till uthyrning och där finns det reservdelar och en verkstad, så det här är verkligen ett bra företag/butik för alla som antingen vill skaffa en ny cykel i Götene med omnejd eller reparera en redan befintlig. Kan ni tänka er att det är hela 90 år sedan Linderoths Cykel slog upp sina portar och att detta familjeföretag fortfarande finns kvar! Ledorden för det här företaget är att leverera varor och tjänster där värdet överträffar priset och det kan jag gå i god för att det verkligen stämmer. 2000 cyklar om året säljer denna cykelaffär och det är klart att det aldrig hade sålts så många cyklar om denna cykelbutik inte hade varit bra. Jag är sjusärdeles nöjd med min cykel och nu undrar jag om det är någon av er som är på jakt efter en prisvärd cykel i Götene med omnejd, ja då vet ni i alla fall nu till vem ni kan vända er.