Inte längre vildmark på tomten

God morgon till er alla och nu ska det bli ett inlägg här på min blogg innan jag tar och far iväg till arbetet. Jag ska idag tala med er om att jag snart flyttar från lägenheten till ett nyproducerat hus, äntligen säger jag bara, det har varit en lång process från det att jag köpte tomten till dess att huset nu i det närmaste är inflyttningsklart. Det var nämligen rena vildmarken på den där tomten som jag köpte, och för att få någon ordning på den vände jag mig till ett företag som hjälper till med markarbeten i Östersund, och det är företaget Östlunds Mark och Sten som förvandlade tomten från vildmark till en plats där man känner att man vill bo. 

Jag valde att vända mig till dem för jag hade bara hört bra saker om det här företaget och jag visste att de har hjälpt många personer med markarbeten i Östersund med omnejd. Som företag kan Östlunds Mark och Sten ta sig an alla typer av arbeten inom branschen för de är verkligen experter på det här med markarbeten i Östersund och andra städer i närheten, ja, egentligen kan jag säga att de finns till för alla i hela Jämtland. Deras medarbetare är kompetenta och har de maskiner som krävs för att kunna göra ett bra jobb och det är tack vare att de hjälpte mig att iordningställa tomten som husbygget sedan kunde starta. Nu har det gått några månader sedan de hjälpte mig och jag kommer definitivt att höra av mig till dem igen om det blir aktuellt för mig med något mer arbete som de då kan vara behjälpliga med.