Healing nära Karlstad

Sedan jag börjat med healing har naturen och vildmarken blivit allt viktigare för mig. Jag har varit en person som har levt ett hektiskt liv inne i Karlstad med ett stressigt arbete, många järn i elden och jag hade inte avsatt tid till mig själv. En dag sa kroppen ifrån, jag trodde det var en hjärtinfarkt men det var stress. Jag behövde göra något bra för mig själv och då jag läst att healing är bra så började jag söka efter något företag dit man kan gå för att få healing i Karlstad. Jag fann ett företag i närheten av Karlstad som erbjuder healing och namnet på det här företaget är Anima Tempel. 

Healing har haft bra effekt på min hälsa och som ett komplement till healingen har jag börjat vara ute i naturen och vildmarken, det ger mig sinnesro och jag känner att jag inte längre är stressad. Orsaken till att jag inte är stressad är en kombination av healing och att naturupplevelser och jag har börjat jobba halvtid igen, och efter nyår är det dags att gå upp på heltid. Anima Tempel och deras healing i närheten av Karlstad är det bästa som kunde hända mig i den situation som jag befann mig i och jag kommer att fortsätta att gå dit ett par gånger i månaden för deras healing är något jag behöver. Tack vare att jag har blivit så hjälpt av detta så ville jag skriva det här inlägget, för kanske sitter det någon just nu och läser det som skulle kunna bli hjälpt genom healing, i så fall så vill jag att du ska besöka Anima Tempel för att se om du blir lika hjälpt av detta som jag.